Hoppa till innehåll

Om mig


Jag som driver JobbStark AB heter Ida Runesson och bor i Gislaved, Småland.

För ett antal år sen när jag arbetade som operatör på ett metallföretag i Smålandsstenar, insåg jag att jag var så otränad att jag inte kunde utföra mitt arbete på den nivån som jag ville. Att bli andfådd på jobbet var ohållbart. Jag tog saken i egna händer och började träna, satsade på ett olympiskt triathlon 3-4 månader senare. Tävlingen klarade jag av, inte med bravur, men jag klarade det. Den största insikten av att börja träna var att jag klarade av mitt jobb mycket bättre. Det var inte bara effekter på jobbet som märktes av utan även hemma, orken räckte till att vara aktiv efter arbetet och det behövdes med små barn. Nu är träningen en självklar del i mitt liv och även i familjen.


Efter några år med triathlonträning så slutade resultaten att komma. Nu var dags för nästa steg i min träning, jag behövde mer muskelmassa så jag började med styrketräning. Det blev nya effekter på arbetet igen, nu blev jobbet inte lika tungt.

Denna träningsresa och mitt intresse för näringslivet hjälpte mig att ta reda på vad jag vill syssla med varje dag. Jag vill hjälpa personer i näringslivet att undvika arbetsskador och bli starkare. När man har högre kapacitet på jobbet, har man mer ork och mindre ont när man kommer hem, det ger mer livsenergi. Att individer utvecklas drivs jag av!

2019 utbildade jag mig till Personlig Tränare hos Eleiko i Halmstad

2021 utbildade jag mig till MammaMage tränare

Innehar FRISK-licens

Ida Runesson